[GHID OFICIAL] Turneul PVP

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 81
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm
[GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by [GA]Magic59 »

Image
Cand evenimentul a fost deschis trebuie sa ajungi cat mai repede la Capitanul Orasului pentru ca doar el te va putea duce in arena.
Odata ce ai ajuns acolo poti foarte simplu privi luptele celorlalti jucatori sau chiar participa daca te simti pregatit.

Daca te-ai inscris in turneul de lupta,trebuie sa-ti astepti randul in arena pana cand sistemul iti va selecta automat un oponent de nivel apropiat cu tine.
Castigatorii vor fi repartizati impreuna pentru un nou duel pana cand ramane doar unul singur ce va fi considerat castigatorul categoriei respecte.
Pe serverul nostru, evenimentul se va organiza pe 4 categorii de nivele, fiecare categorie avand cate-un premiu diferit:


Lv. 15 - 40 | PREMIU 1 = Pachet Incepator 1 + 700 Monede DRAGON / Premiul 2 = 300 Monede Dragon
Lv. 41 - 60 | PREMIU 1 = Pachet Incepator 2 + 1500 Monede DRAGON / Premiul 2 = 500 Monede Dragon
Lv. 61 - 79 | PREMIU 1 = 2x Pachet 400x Vrajeste Obiectul + 1500 Monede DRAGON/ Premiul 2 = 700 Monede Dragon
Lv. 80 - 99 | PREMIU 1 = Armura Regelui Hwang/ Premiul 2 = 2000 Monede DragonPentru fiecare categorie de nivel se vor organiza cate doua runde cu pauza de 10 minute intre ele..
Pentru categoria MARE se vor organiza 3 runde ,din fiecare runda vom avea cate-un castigator, acestor 3 semi-finalisti li se va alatura detinatorul actual al Armuri Regelui Hwang ca mai apoi acestia se vor duela intre ei in alte 2 runde pentru PREMIUL FINAL.

Info:
* Fiecare jucator are dreptul la un singur duel / oponent . Adica daca a ratat skill-urile si a pierdut , nu mai poate relua duelul.
* Utilizarea licorii ROSII in timpul duelului din arena avand ca scop inselarea adversarului se pedepseste cu descalificarea din turneul pvp si blocarea contului timp de 3 zile.


Despre , PREMIU 1 = Armura Regelui Hwang

Image

- Va avea 5 bonusuri perfecte,alese de noi care vor arata ca cele de mai sus.
- Bonusurile se vor putea schimba o singura data, cu altele 5 la alegere (bonusuri ce pot intra pe armuri cu valoarea lor maxima default)
- Armura nu se va putea negocia intrucat ea il desemneaza pe purtatorul ei.
- Daca actualul rege reuseste sa-si pastreze coroana(va castiga din nou) , pe langa armura Hwang acesta primeste in plus 1000 Monede Dragon.
- Acesta o va putea pierde la urmatorul Turneu PVP daca nu il va castiga din nou sau nu va fi prezent.


UPDATE,INFO:
O noua grupa a fost introdusa si totodata toate au fost rearanjate.

In cadrul evenimentului jucatorii nu vor avea voie cu:
-COSTUME
-FRIZURI -COSTUM
-ANIMALE DE COMPANIE
-GRUPA
-Inelul BUCURIEI / PUTERE MORTALA / ACCESORII DE EVOLUTIE / OBIECTE DE NUNTA.
-STEAG-URI ALBE
-DUEL DE BREASLA IN CAMP DESCHIS
-BUFF de la alti jucatori
-Sa-si schimbe ARMELE in timpul DUELULUI
-ELIXIRE/LICORI/FULL-URIPe langa premiul 1 al fiecarei categorii am introdus al doilea premiu pentru finalistul ce va pierde ultimul duel.
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 81
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm
Re: [GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by [GA]Magic59 »

am deschis din nou topicul pentru eventualele sugestii legate de buna functionare a evenimentului pvp !
asteptam comentariile voastre.
Theodor
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 2
Joined: Wed Oct 30, 2019 10:28 pm
Re: [GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by Theodor »

Salut! Propun următoarele sugestii:

1. Interzicerea obiectelor de nunta. Dacă tot sunt interzise costumele, inelele și peturile propun sa se interzică și obiectele de nunta, cele care oferă atac, critica și pătrundere. Eu unul am samanca și pot sa le folosesc, dar sunt mulți jucatori care au conturi de 90+ cumparate pe yang și poate nu au samanca. Singurul item echipabil sa fie papucii de vânt.

2. Schimbați regula cu un singur duel in 2/3 sau 3/5

3. O mare problema o reprezintă apele. Am pățit la dojangul trecut sa mi pice apele in timpul duelului. Cel mai bun exemplu: începe turneul, câștigi primul duel, trec încă 2 minute și te bagă in arena cu un bm. Incepe duelul, îți pică apa de magie și iei 3k pe flama. Scoateți timpul acela de 20-30 de secunde de pregătire și lăsați jucătorii sa scrie in chat “go”, astfel evitam ce am prezentat mai sus. O sa dureze mai mult dar măcar sa fie cum trebuie, nu pe repede înainte.

4. Rezolvați damage-ul mentalului!!! V am trimis dovada cum un mental da 13.6k pe spirit in full sabie și site uri. Pana acum o luna nu sarea de 5,3 normala și 11k crit, acum normala este 6,3 și critica 13+.
crankup
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 1
Joined: Thu May 07, 2020 2:23 pm
Re: [GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by crankup »

Sunt de acord in totalitate cu TheodoR , are dreptate. Nu trebuie grabit turneul pentru a fi un event reusit. 1singur duel nu este de ajuns pentru a demonstra care player este mai bun. Roua si apa ar trebui blocata cumva sa nu mai cada de pe playeri astfel sa nu existe bugguri cu aplicarea acesteia. Si trebuie verificat mentalul...
uncas13
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon Mar 09, 2020 2:30 pm
Re: [GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by uncas13 »

Salut . Eu cred ca evenimentul pvp este cel mai important eveniment după server și trebuie tratat cu puțin mai multa atenție și fără atâta graba . Dacă va aduceți aminte , după evenimentul trecut unii jucatori nu au mai jucat pentru ca este frustrant sa îți faci iteme perfecte și sa pierzi din cauza unor înșelătorii precum steaguri , elixire , schimbatul armei in duel și ce a mai fost . Eu propun pentru următorul eveniment următoarele :
- Sa nu se permită folosirea steagurilor in arena
-timpul de așteptare dinainte fiecărui duel sa fie de minim 20 secunde
-fiecare categorie de nivel sa facă duel in 2 reprize .. nu doar cei de la lvl mare cum a fost turneul precedent .
-finala mare sa se desfășoare tot in arena ( așa evitați folosirea inelelor și altor prostii )
- sa se interzică duelul de bresle
-câștigătorul turneului precedent sa nu se mai bata doar in finala și sa aibă drepturi egale cu toți jucătorii care participa ( dacă prima data a reușit sa câștige duelându-se cu toți jucătorii , cred ca ar fi corect și acum sa fie la fel , nu sa aibă doar un meci in finala)
-inelele (inclusiv inelul bucuriei ),costumele site interzise .. după cum ati menționat și voi
-interzicerea schimbării armei in timpul duelului ( cel mai Mișelesc și lipsit de respect lucru posibil )
- in arena sa nu se poată Adauga full uri de viața , sau licori de viața ori elixire .
( atenție ! Sa nu se poată , nu sa fie interzise .. pentru ca mulți ar calcă si pe cadavre ca sa câștige evenimetul , iar un elixir sau un full de multe ori nici nu se poate observa când este folosit .. mai ales la un sura bm de exemplu , care este acoperit de protecție )
-problema mare iar ar fi ca se poate duce efectul la roua sau apa in timpul duelului( dar asta nu stiu dacă are cum sa fie rezolvat )
-repararea bugg ului de pv .
-iar un amănunt important ar fi sa nu se mai facă 4 dueluri in același timp, eu cred ca toată lumea vrea sa vadă duelurile preferaților lor .. ori dacă sunt 4 dueluri in același timp nici nu sti unde sa te uiți mai repede , cred ca nu trebuie sa ne mai grăbim pe repede înainte .(asta este doar pentru Frumusețea evenimentului și nu are legătura cu ilegalitățile ) .
Dacă ar fi toate regulile mentionate mai sus bine puse la punct , eu cred ca intr-adevăr ar vorbi itemele și bineînțeles și tactica jucătorilor .
User avatar
Wallernr1
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon Nov 11, 2019 5:48 pm
Re: [GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by Wallernr1 »

Sunt de acord cu toate lucrurile , cu exceptia :
-celor 20 secunde la timpul de asteptare, iti ia 10 secunde sa pui un set in schimb sunt sanse sa se faca buguri precum logout si in 20 secunde ai timp de un logout , zic si eu in trecut erau cateva buguri de care stafful a aflat de ele mai tarziu.
- si ala cu 4 duele in acelasi timp , nu cred ca stafful ar permite una ca asta ca ar dura 2 3 ore ... si s-ar plictisi playerii .
in rest pro la toate desi nu joc , sunt cu ochii pe forum ca sa veghez asupra jucatorilor si a serverului
User avatar
Kill
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Sun Mar 24, 2019 11:48 am
Re: [GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by Kill »

Propun ca in timpul eventului pvp sa avem tot timpul roua si apa fara sa se termine efectul deoarece de multe ori se intampla sa se duca apa/roua in timpul duelului,cu mentalul dadeam 12k spirit in full,acum cu aceleasi iteme dau 14k in full,prea mult damage,ninja lame are multe bug-uri vizuale in duel,iar lag-ul pe care il face sura arme este prea mare.
Propun sa fie duel pana la 3 in loc de 1 singur,duelele sa se desfasoare intr-o singura arena nu 4 duele in acelasi timp,sa nu mearga instantele licorile rosii,elixirele pv si apa young DELOC,dupa terminarea duelului la urmatorul sa se incarce pv-ul instant,fostul castigator sa participe ca orice alt player,nu doar in finala,flacara de la sura bm sa nu se duca in spectatori.
O alta idee ar fi:duele rase vs rase,war vs war ninja vs ninja saman vs saman sura vs sura,semifinala cel mai bun war vs cel mai bun ninja etc si finala ultimii 2 ramasi.
Stiu ca mai multe duele ar insemna ca eventul ar tine mai mult timp dar este cel mai important event de pe server si multi ne pregatim luni intregi pentru asta,sa castige cel mai bun!!! 😁
uncas13
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon Mar 09, 2020 2:30 pm
Re: [GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by uncas13 »

Waller waller .. cele 20 de secunde sunt chiar esențiale .. pentru cei care nu au doar un singur set cum aveai tu . In 10 secunde nu ai cum sa schimbi și setul sa verifici și roua și apele și tot
uncas13
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon Mar 09, 2020 2:30 pm
Re: [GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by uncas13 »

Sunt de acord cu kill .. ar fi super dacă s-ar putea face cumva ca roua și apele sa reziste pe tot parcursul evenimentului .
User avatar
azraed112
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon May 11, 2020 3:19 pm
Re: [GHID OFICIAL] Turneul PVP

Post by azraed112 »

Ca si propunere as avea sa se faca ceva pentru Dojangul de level max 40,deoarece sura BM domina.
pentru cunocatori : 60 sabie vs 45 magie,not fair .

Nu se poate face ceva? E clar ca dojangurile de level mic o sa fie castigate doar de sura BM,iar ceilalti n-or sa aiba nici o sansa.
Da,la urmatorul interval e clar ca se poate baga roua si deja se egaleaza treaba,si e totul CORECT si frumos.

NU stiu,veniti voi cu o idee: o apa de 15 magie care sa poata fii folosita doar pe timpul dojangului de jucatori max lvl 40. Altfel,n-o sa vedem ani de zile un war/ninja/saman sa castige la 15-40 ...:).

Locked