Desfasurarea evenimentului de Craciun 2019 !

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 76
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

Fri Dec 20, 2019 8:35 am

Image

Metin2Legend te intampina imbracat in haine de sarbatoare asa cum se cuvine, la cea de-a doua editia a evenimentului de Craciun. Imbraca-te in straie de sarbatoare,ia o gura de vin fiert odata pe zi si pune-l la treaba pe micul ajutor al mosului... doar asa vei putea infrunta gerul! Evenimentul va incepe pe 21 decembrie si se va incheia pe 5 Ianurie 2020.
Event Quest:

-Toti monstrii de nivel apropiat tie vor avea sansa sa-ti dropeze o soseta de Craciun ce va trebui sa o atarni in Bradul de Craciun de pe Muntele Sohan, in schimbul acesteia vei primi una din cele aproape 60 recompense valoroase ( vezi mai jos exemplu de drop) . Evenimentul va fi activ doua saptamani intregi deci automat sansa de drop este mai mica.
-[Micul ajutor] Ajuta-l pe Mos Craciun sa gaseasca unul din renii lui pierduti in muntele Sohan, daca reusesti sa indeplinesti aceasta misiune Mos Craciun iti va da in ajutorul tau , in fiecare zi pe toata durata evenimentului, un pui de REN ce iti va oferi 1500pv si +15 atac timp de 4 ore.
-[O bautura calda] In fiecare zi , cand te simti infrigurat dute pana la Mos Craciun sa te serveasca cu o bautura calda ce te va ajuta sa prinzi puteri noi! Aceasta iti va imbunatati atacul si viteza de miscare.
- [Cuferele Iernii Eterne], Elfii s-au jucat cu uneltele Mosului si au reusit sa transforme cuferele clar de Luna in Cuferele Iernii Eterne... Diferente este ca in aceste Cufere obti mai multe obiecte ba chiar si Vouchere cu 50 sau 100 Monede Dragon.
- [HAPPY HOUR!] In anumite zile din cadrul evenimentului de Craciun,vom mari de 3x rata de drop a Sosetelor comform calendarului din Joc. [click pe Mos Craciun]
- [25 decembrie, Mos Craciun] In noaptea lui 25 decembrie Mos Craciun va trece pe la jucatorii nostrii :D , asa ca fiti pe faza! [click pe Mos Craciun]


Roata Destinului:

Image
Roata Destinului isi face si ea aparitia pe toata durata acestui eveniment. Daca vrei sa-ti incerci norocul sau mai ai inca rotiri de la vechile evenimente acum este momentul oportun pentru ca si ea e impodobita cu cadouri de Craciun! Cine stie,poate norocul iti va sta in loc anul acesta ? :D

ItemShop:

Image
Asa cum te-am obsinuit,in acest an cadoul perfect ti-l poti face chiar tu! Poate ca nimeni nu s-a gandit la asta, asa ca trebuie sa o faci singur,nu ?
Toate obiectele din Itemshop vor fi reduse in aceasta perioada cu 15 - 35% , special pentru copilul din tine!
Totodata, iti poti imbraca caracterul cu niste straie de sarbatoare ce iti vor oferi 2 bonusuri foarte bune PVM , alegerea iti va apartine!

Alte evenimente:

Miercuri,25 decembrie toate ratele vor fi marite cu 50% pentru 24 ore.
Joi,26 decembrie intre orele 20:00 - 22:00 evenimentul de drop Cuferele Iernii Eterne va fi activ.
Duminica,29 decembrie intre orele 14:00 - 16:00 evenimentul de drop Cuferele Iernii Eterne va fi activ.
Marti,31 decembrie intre orele 19:00 - 21:00 evenimentul de drop Ciocolata si Trandafiri va fi activ.
Sambata,4 Ianuarie intre orele 20:00 - 22:00 evenimentul de drop Cuferele Iernii Eterne va fi activ.


*Tips:
- Pe toata durata evenimentului dropul alternativ al cuferelor hexagon va fi oprit.
- Toate ratele vor fi marite cu un bonus de 25% timp de 2 saptamani.
- Drop sosete de craciun:
ImageImage
*update:
In aceasta perioada, puteti face rost de doi prieteni noi meniti sa va ajute in misiunea voastra!
Acestia ii veti putea gasi in ItemShop la articolele de Craciun sau ii puteti castiga la Roata Destinului, voucherul la roata destinului il puteti obtine din sosete sau cumpara din ItemShop.
Image Knuud, ofera caracterului tau +1500 PV, +60 Aparare si 20% mai multa experienta.
Image Phoenix-ul de Gheata, ofera caracterului tau +1500 PV, +50 Atac si 20% mai multa experienta.
Locked